HTML

Kajszibarack

Mert egyszer téged is elkaphatnak.

Friss topikok

  • Jofkov: Én már inkább a heti kajszi-csajszikat szeretném látni :-DDD Kajszi csajszik for everyone! (2009.04.30. 20:21) A nyomomban vannak
  • jtrencsenyi: Majd jól beperelnek az Apricot Project-es (www.yofrankie.org) srácok, hogy lenyúltátok a Blender g... (2009.04.28. 03:37) Ezt

Linkblog

A nyomomban vannak

2009.04.30. 06:29 :: stevejobs

Kész vagyok. Nem elég, hogy megint kiújult a gyomorfájásom, hogy a szükségesnél kevesebbet aludtam, most még ez is.

Halkan mondom, de szerintem a (tudjátok, miért nem mondom ki a nevét) cég a nyomomban van. De pssszt!

Elöljáróban elmondom, hogy a mai események egy SIM kártya, egy power gomb és egy gombostű köré szerveződtek.

Az egész meglehetősen prózaian indult, egyszer azon vettem észre magam, hogy a tudjátok melyik telefon Settingsjére KÉTSZER kellett böknöm, hogy elinduljon. Összevontam a szemöldökömet, felnéztem az égre, látok-e helikoptereket, de aztán elhessegettem magamtól a rossz gondolatokat. Végül is megesik az ilyen. Gondolom.

Egy üzletbe érve azt vettem észre, hogy noha jelzi az iPhone-om a 3G-t, és a térerő is megfelelő, mégsem jön be semmi a Safarin. NEM JÖN BE SEMMI.

Oké, ez már nem vicc, beírtam az APN kiszolgálót, mert az rejtélyes módon eltűnt a beállítások közül. Kikapcsoltam a telefont, ami többé nem kapcsolt be. Nem kapcsolt be. Pedig egy órával azelőtt húztam le a töltőről.

Az autóba pattantam, a szemem sarkából egyfolytában a visszapillantót néztem, hátha kiszúrom a híres cupertinói nyomozóiroda autóját. Nagy. Fehér. NemKajszibarackLogós.

Hazaérve adtam az iPhone-nak áramot, de semmi. Próbáltam még egyszer, semmi. Próbáltam még egyszer, bekapcsolt. De nem fogadta el a SIM kártyámat. Ismerem a trükköt, egyszer már volt szerencsém a jelenséghez, gombostű elő, SIM ki, egy másik (fontos, hogy nem ugyanaz) SIM be, amit felismer, aztán vissza a saját, és működik.

Most működik.

De bemértek. Valahol, valaki a markába nevet, és jelenti Istvánnak az esetet.

update: mint egy bizonyos blogon látom, Tóthúrra is rátaláltak. Itt olvashatjátok kommentben elmondott panaszát.

Én azt mondom, fogjunk össze. Mi, akiket ez a bizonyos cég kerget, és nem hagy élni, akakítsunk ellenállási frontot. Cél a kajszibarack és tovább!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kajszibarack.blog.hu/api/trackback/id/tr361094477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soha, ismétlem, soha nem kaphatnak el!!! nem, nem és nem! ez egy összeesküvés, csapataink induljanak cupertino felé! (de sertésinfluenzát ne hozzanak)
Lol :D Cupertino nekünk semmi,lerohanjuk egycsapásra. Tegnap azért elkezdték megtörni csapatainkat,de nem adjuk fel.
(nemvicces hogy a bizonyos telefon iTunesért sír,főleg ha a közelében nincs gép.)
Steve: kössz az említést,hű bajtársad leszek,ígérem.
Tudom hogy minden jobb lesz hogy ha a magyar seregek cupertino bástyáját fogják ostromolni. :D
Én azt mondom, adjunk nekik. Vagy ők, vagy mi. Csak egy maradhat.
az iphone és egyéb releváns szavakat igazán áthúzhatnád egy vonallal, mert én tuti nem sütök neked reszelőt a babgulyásba
Én már inkább a heti kajszi-csajszikat szeretném látni :-DDD

Kajszi csajszik for everyone!
süti beállítások módosítása